Liw Olausson

Prommis

 
 
Det är helt galet! Det är snart November och vi bjuds på den ena härliga höstdagen efter den andra, idag var det dock lite kyligare men solen värmde härligt. Så länge vi slipper regn är det ju underbart!
På vår promenad gick vi bort och tittade på hästarna, älskar att vi har så nära till skog och natur nu, det hade vi iofs innan också men det är ingenting jämfört med nu. 
Vi njuter extra mycket just nu, pappa Marcus börjar ju att jobba på måndag och då är dessa härliga familjedagarna placerade på helgen som för de flesta andra. Ska bli skönt men också lite läskigt att försöka hitta rutiner med två barn och att en av oss jobbar. 
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.