Liw Olausson

Post till lillasyster

 
Pralinen fick post idag, inte vilken post som helst heller,
Hanna och Pernilla skickade två viktiga ting i liten tjejs liv, nämligen Ralph Lauren och Maileg. Det sistnämnda är jag iiinte helt med på, men den här kaninen var lagom stor 😉 Tycker att dessa kaniner ser lite läskiga ut och det vet dessa tjejer såklart, men lilla Pralinen ska ju såklart inte lida pga mina fobier. 
 
Tusen tack tjejer, ni är verkligen goa´!  ♥♥♥
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Pauline

  Vilken fin present <3
  Jag håller med dig om dom där kaninerna. Jag förstår inte den där hysterin om dom och att alla ska ha hur många som helst.
  Själv skulle jag aldrig lägga pengar på en.

  1. Liw

   Hihi. Den här lilla är söt, Colin har faktiskt en likadan. Det har blivit lite av en grej detta, tjejerna jäklas mest med mig 😉 men ja, hysteri är det verkligen… Jag som annars anammar det mesta har inte fallit för dessa 😉
   Kram