Liw Olausson

2,5 år

 
Man fyller ju bara 2,5 år en gång i livet, så ett besök i leksaksaffären efter förskolan stod på schemat igår.
Han valde omsorgsfullt och valet föll på lite ny lera.
Till mellis valde han pannkakor med jordgubbar.
Såklart får han det ♥
 
Det är en son med stor vilja som prövar båda föräldrars tålamod dagligen, men i slutet av dagen är det alltid värt det. Den kärlek han ger oss är obeskrivlig. Orden han kan och sakerna han berättar visar att du är en smart liten kille som förstår det mesta. Från att alltd ha varit blyg är han väldigt framåt och tar för sig mer.
Det är mycket ”den e miin”, ”kan själv”, ”nej” och ”mamma snälla”.
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Farmor

    Har glädjen att följa denna lille kille på nära håll.. Slutar aldrig facineras av honom.. Tänk så mycket en liten gosse kan ge, utan krav på att få någonting tillbaka mer än oändlig kärlek, vilket han helt enkelt tar för givet… För vad gör man när man inte vet något annat❤