Liw Olausson

Glossybox?

 
Har ni testat Glossybox?
Jag är sugen på att prova men har hört både bra och dåligt om dem.
 
Ska man prova?
 
 
Är det värt det?
 
Såg att det även fanns till män, har era män provat?
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Caroline

  Jag hade glossybox i kanske 1,5-2år. Det var jättekul i början, men sen tröttnade jag. Jag fick en del produkter jag redan fått i tidigare boxar. Jag tyckte att jag fick för mycket smink som jag inte hann använda o mycket skrikiga färger även om jag ställt in min profil på naturlig. 139:- är kanske inte jättemycket, men det är för mycket att lägga på saker som man inte vill ha. Jag tvingade även på min sambo glossybox men den för män då, men oftast blev det att jag använde mycket av dom grejorna också 😜 man kan ju beställa en box åt gången så kan du ju testa 😄

 2. Amanda

  HEJ!
  Nu är jag äntligen igång med en ny blogg på blogg.se!
  Jag hoppas att mina gamla läsare men även nya hittar till mig.
  (Därav dessa jobbiga kommentarer)
  Tipsandstuff bloggen är som den låter, en himla massa tips på hur du förbättrar och har kul i din vardag.
  Allt ifrån smink&Stil till hur du gör egna bokmärken!
  Inte allt för mycket text att läsa! 🙂
  Hoppas att vi ses!

 3. Helena

  Jag har varit kund i sju månader och tycker lätt att det värt det =)
  Klart att man emellanåt får något som inte passar en själv, men det ger gärna bort till en vän istället. Man får ju fylla i en profil om vilken stil man har och märkte att produkterna blev lite roligare när jag ändrade från ex. Naturlig till extravagant. För 139:- är det riktigt roligt att prova lite nytt plus att boxarna är fina 😉

 4. Jennie - mamma till W&A

  Jag skaffade i slutet på sommaren, men har sagt upp det nu. Var nöjd med första boxen, men efter det har det bara varit nån produkt i varje box som jag har varit nöjd med… Så tyckte inte att det var värt pengarna riktigt 😊

 5. Marie

  Jag fick i present en gång. Kul att få prova en massa och upptäcka bra produkter, men jag skulle nog inte betala för det själv, men som present var det ändå uppskattat. 🙂