Liw Olausson

Nutrilett GO

Stegräknaren igång
 
I samarbete med Nutrilett har jag och några andra bloggare här på blogg.se fått testa Nutriletts nya app samt lite olika produkter från Nutrilett.
För mig handlar detta absolut inte att om att gå ner i vikt, snarare tvärtom. Att få behålla några eller gå upp ett par kilo vore trevligt, men främst handlar det för mig om att leva sundare. Att få en starkare och friskare kropp. Som 2-barnsmamma med ett gott öga för socker och dessutom mammakilon som redan är puts väck, då lockar inte den där extra promanden eller ett gymkort så mycket. Tiden är inte heller min bästa vän just nu.
Men alla behöver motion, tjock som smal, gammal eller ung.
 
Såklart puttar jag en dubbelvagn på mina promenader
 
Min bebis är ju inte ens 4 månader, det betyder ju att för mindre än 4 månader sen vägde jag 18 kilon mer än nu, jag hade vaggat fram i X antal månader samt tryckt ut en 4 kilos bebis ur min kropp.
Alltså kan jag inte begära av min kropp att den ska orka springa ett maraton nu, men ett maraton, det ska jag väl klara av? Det är just det appen utmanar dig till.
Man ska faktiskt inte springa när man är nyförlöst, ammar eller är otränad, tänk på det!
 
Skulle kunna gå hur långt som helst för er ♥
 
Jag har laddat ner Nutriletts nya gratisapp Nutrilett GO som är en stegräknare med syfte att uppmuntra till hälsosam motion i vardagen. Man samlar poäng med antal steg varje dag, och poängen kan man använda till att köpa produkter direkt i appen. Man håller koll på hur långt man har gått varje dag och målet är 10 000 steg dagligen. Jag började den här veckan. 
Hur många dagar tar det innan jag har gått ett maraton (42,195 meter) tror ni?
Ladda ni också ner appen och se hur mycket ni egentligen går varje dag och tävla med er själva.
 
Att diskutera allt mellan himmel och jord med dig gör promenaden till ett nöje ♥
 
Något jag är dålig på är att hinna med att äta ordentligt mellan de stora målen, eftersom jag ammar behöver jag ju ca 20-25% mer mat än annars. Ofta blir det att jag tar något sockerrikt när jag känner att blodsockret faller. Ett choklad, en bulle eller vad man nu kan ta i farten för att få upp blodsockret snabbt.
 
Inte så bra.
 
Nu har jag en cookie bar eller en smoothie nära till hands i väskan eller skafferiet att ta på språng, vilket är mycket bättre än ett choklad eller en bulle. Ett mellanmål mellan mellanmålen helt enkelt 😉 Perfekt för mig som kräver lite extra intag just nu. Idag provade jag en choklad bar, godare än jag trodde faktiskt. Vetskapen om att det är bättre än ett vanligt choklad gör den ännu godare.
 
 
 
Detta är ett samarbete med Nutrilett
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Spännande! Jag är nog med 🙂 Men lite jobbigt att man hela tiden måste ha mobilen på sig då..? Dock skulle det vara skoj att se hur många steg man kommer upp i bara på jobbet. För det där att man sitter still när man har ett kontorsjobb är bara bullshit 😉 Kramis!