Liw Olausson

Doppresenter II

Mattan ♥ Jag älskar verkligen mattan som hon fick i present. Den är riktigt mjuk att stå på och blir perfekt att sitta och lika på. Den passar redan in i hennes rum bland allt rosa och jag ser redan nu att det kommer bli riktigt fint där inne när vi är klara. Den finns att köpa hos Nepaldo
Minns ni när Colin döptes? Vad han fick?
Elise fick en ängel-morfar, handgjord av min styvmamma.
Blir det finare än så? ♥
Hon är jätteduktig på det hon sysslar med, ta en titt på hennes sida,
 
 
 
En underbar kaninlampa låg i ett av paketen, den behöver väl ingen närmare presentation.
Finns bl.a att köpa här. Kommer också att bli ännu finare mot den grå väggen 😉
 
En virkad elefant från Sebra, hur underbar?!
Jag älskar Sebras produkter, den här elefanten går dessutom att ta av från hjulen så den kan vara med och gosa i sängen. Finns bl.a. att köpa här.
 
 
Ja, det var ännu lite fler fina presenter som vår lilla bortskämda dotter fick på dopet.
Tusen tack alla ♥
Ni ver verkligen vad hon (vi, jag) vill ha 😉
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Andréa

    Vi bor i en svart enplansvilla på en villagata i Bergvik, men tycker om naturen i Mo så barnen får gå i förskola där. Gillar att de har skogen alldeles utanför dörren och är utomhus mestadels om dagarna. 🙂

  2. Andréa

    Vilken lustig och otroligt liten värld vi lever i. Vet inte varför jag hittade din blogg en gång i tiden, men jag har för mig att jag började läsa när du väntade C. Tänker alltid på min släkt och att de har ungefär samma sorts väder som du visar på dina bilder då de bor i Kristianstad. Men nu fnissade jag till med detta inlägg för Mo åker jag igenom varje dag eftersom jag har kidsen på Mo skola.
    Vilken härlig present att få förresten!
    Hälsningar Andréa