Liw Olausson

Färgkod

 
Jag får ofta frågan om vad vår väggfärg heter. Vi är ju väldigt nöjda med valet av kulör och har kört samma i alla tre sovrummen. Vi har rätt så mycket ljusinsläpp i vår övervåning så det funkar bra med en mörk färg. Har ni ett mörkare rum kan det nog bli för mörkt med den här nyansen. 
Grått är en perfekt väggfärg. Allt passar till det. Som ni ser så får vi tre olika rum som upplevs olika, fast det är samma väggfärg. Elise rum känns ljusare, Colins rum lite tuffare och vårt sovrum känns lite murrigt. Alla tre rummen är ändå väldigt mysiga. 
 
Färgkoden var det ja; NCS S 5000-N
 
Man kan till och med beställa den hemifrån på den här sidan www.lovelyhome.se med fri frakt dessutom. 
 
Jag tycker bäst om att måla, tapeter är inte min grej, även om vi har gjort det en del också.
Färg känns enklare att ändra på, och ni som följt mig ett tag vet att jag kan ändra mig ibland 😉
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.