Liw Olausson

Fjärilar och sorg

 
Gokväll!

Elise har fått lite fjärilar i sitt rum, dem kommer från @bwfactory på Instagram som har lagerrensning 🙂
Tyckte att det blev riktigt fint där vid sängen.
 
Idag är jag helt off.
Det började imorse när jag kom till jobbet och såg datumet på min skärmsläckare, 28 januari.
Det knöt sig direkt i magen. Tänkte efter lite och räknade ut att det är 20 år sedan idag, hela 20 år sedan vår pappa gick bort i cancer. Jag blev direkt ledsen som jag alltid blir när vi pratar eller tänker på honom, så har det alltid varit. Men idag har jag tänkt en del på det, jag måste sluta sörja och börja hedra. Börja minnas och tänka på honom med glädje istället. 20 år räcker. ♥
 
Ser ni träfiguren på hyllan?
Den har mina småsyskons mamma täljt till Elise i doppresent, det är en avbild av vår pappa som en ängel.
Fint va?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.