Liw Olausson

Ekar tomt snart

 

 
Elise garderob ekar tom, eller nästan tom. Visst är där kläder, men mycket är på gränsen eller inte användbart tillsammans 🙂 Vi rensar storlek 80, köper lite 86, men det känns som om vi får börja på 92 strax. Hon äter ordentligt och växer därefter också 😉
 
I garderoben står även ett par Kavat no 1 i storlek 21, nu har hon 20. De fyndade jag i somras tror jag och hopp om att det skulle passa i vår. Jag tror faktiskt att kommer att pricka rätt 😉 Om inte, så finns det ju nu en massa nya och fina modeller som jag gärna ser på henne i vår.
 
Hittade ingen bra rabattkod idag, men återkommer när jag gör det så att vi kan tömma lagret haha.
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.