Liw Olausson

Bröllopsmässa i Helsingborg

Sprang på Hanna på mässan 🙂 Minns ni henne? Hon hjälper oss med dekorationen för bröllopet, hon hade en del idéer på gång 🙂
 
 
 
Då har vi gjort Helsingborgs bröllopsmässa..
Inget jag vill ge toppbetyg till precis, ganska liten och inte så väl uppstyrt tyckte vi.
Men lite inspiration fick vi ändå med oss hem. 
Tårtorna och blommorna var det som lockade våra ögon mest, kanske för att det är just det som vi håller på att spika just nu. Jag hade önskat att det fanns fler frisörer och make up-artister på plats med fina paketerbjudanden. Alldeles för många representanter för festställen och lokaler, fast det hade ju såklart passat oss om vi hade varit här förra året. Kan på det sättet tycka att mässan ligger på fel tid på året, den borde ligga på hösten istället. När vi pratade med tårtfolket var svaren att om man ska gifta sig i sommar så borde man bokat konsultation för ca 3 månader sen. Jaja… det löser sig 🙂
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.