Liw Olausson

Gosigaste tröjan

IMG_1722

IMG_1728

IMG_1733

Trevlig helg

 

Gokväll fina läsare, ni tycks hitta hit efter flytten, det värmer. Lämna gärna ett avtryck då och då, eller klicka på hjärtat. 🙂 Vi verkar gå åt friskare håll här hemma, båda kidsen sover i sina sängar, så skönt! Vi tar det lugnt i soffan.

Ser ni vilken fin snitt-hortensia jag fick med mig hem från butiken? Hoppas att den håller länge, de brukar väl hålla ett par veckor? Hur sköter jag den bäst?

Det är jättekallt hos oss idag, inne alltså, jag trodde först att nu är det min tur att få feber. Men sen kom Marcus på att han hade sänkt elementen förra helgen när vi hade kalas och det var lite varmare ute. Himla tur att min nya tröja kom idag, den är såå gosig och framför allt himla snygg! Den kommer från Ajlajk, ett märke som jag fallit pladask för. Smutsiga pasteller, enkla men ändå speciella plagg. AjLajk! Hihi 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Erika

    Du är ju så snygg kvinna! Superfin i håret med. Å tröjan är fab! Kul med hortensia i snitt! Visste inte ens att det fanns. Måste kolla om jag hittar i Växjö. Säg gärna sen hur länge den höll. KRAM!