Liw Olausson

LAUNDRYBAGS

tv

Vårt badrum behöver en uppfräschning i form av nya tvättkorgar och nytt duschdraperi, enkelt och billigt sätt att förnya på dessutom.

Duschdraperi hittade jag på Ellos superrea häromdagen, ett marmorliknande. Nu är jag på jakt efter snygga tvättkorgar, tänkte kika på dessa i butik, gillar att de verkar vara fyrkantiga och med hjul. Två likadana tänkte jag, vet dock inte vilken av de här två som tilltalade mig mest. Finns på Clas Ohlson.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jennie - mamma till W&A

    Åh, är också på jakt efter nya tvättkorgar. Får nog spana in dessa jag med. Samma beslutsångest dock, kan inte heller bestämma mig för vilken jag tycker är finast. Kanske ger sig när man ser dem live 😊