Liw Olausson

TUTU

IMG_1620

Beställde en ny tutu-kjol till Elise från Aliexpress, en grå den här gången. Jag tog en annan säljare den här gången som var billigare, den här var lite mindre och tightare men funkar bra ändå.

Hängaren kommer från Jollyroom, väskan från Elodie Details och klänningen från H&M.

IMG_1623

IMG_1625

IMG_1630

IMG_1634

Elise är en riktig liten accessoar-tjej, väskor är en stor favorit. Allt man hänger å sig 😉

IMG_1638

IMG_1647

IMG_1651

Så härligt idag när Marcus kom hem med barnen igen, ett dygn ifrån varandra och båda barnen kastade sig i min famn. ♥ Elise kröp ur sängen när jag skulle natta henne och kröp upp i min famn för att lägga sig till rätta och somna där. Händer aldrig! Mitt hjärta smälte.. sen skulle jag natta Colin och han var minst lika mammig och pratade med mig tills ögonlocken inte orkade hålla sig uppe längre.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.