Liw Olausson

GREAT GATSBY PARTY

IMG_2682

Glömde nästan att berätta om festen ju, min kamera och jag kom inte överens i lördags så Annika fick stå för fotandet. Den enda bilden som jag tagit är den här, haha. På väg ut från hotellet som jag och Annika bodde på. Kändes som en bra idé, när man går all in! 😉

DSC06239.ARW

Vi var alltså på en temafest i Great Gatsby-tema, om ni hade missat det 😉 Vi höll till på restaurangen Johan P i Malmö, i en källarlokal som Emma hade gjort så mysig och mystisk. Emma var även den som bjöd in till hela partajet.

DSC06290.ARW

DSC06253.ARW

Ni har sett delar av min outfit innan men nu kommer den live också 😉 Klänningen kommer från Roliga Prylar, hårbandet har jag lånat men finns liknande på Buttericks t ex. Vanliga pumps från H&M.

dsc06248

Måste säga att vi var sjukt snygga 🙂

DSC06267.ARW

ALLA var sjukt snygga. Himla kul att alla går all-in på detta. Emma i ljus peruk kändes som en helt annan person den kvällen haha. Det kördes lite lekar och i den ingick bl.a. att Emma skulle ljuga rätt så grovt. Hon valde mig. Alltså, jag funderade lite extra ett tag där kan jag lova…. hon glömde dessutom att berätta att det var en del av leken. Haha. Den nivån var det… 🙂 Så jäkla härliga människor hela bunten!

DSC06268.ARW

Maten var både spännande och fantastisk. Jag åt både musslor och ostron, sköljde ner det med massor av bubbel…. det sägs ju ta fram det goda i dem 😉

DSC06275.ARW

DSC06280.ARW

Kvällen fortsatte med skratt, lekar, quiz och en massa bubbel… till småtimmarna. Laddat mammabatterierna till fullo nu 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.