Liw Olausson

PUSSLA TAVELVÄGG

img_9452

img_9453

img_9456

Vilket pussel

Jag försöker få ihop en tavelvägg ovanför sängen, en med bara guldramar och blandat med riktiga foton och prints. Som ni ser så har jag ramarna, men inte innehållet klart. Vad tror ni om det här konstellationen?

Det stora bröllopsbordet ska få en passepartout också, hade gärna haft en till det mindre också men det lutar nog åt en ny framkallning. Vet inte hur jag tänkte när jag gjorde framkallningarna, helt galna mått haha.

Men vad säger ni, blir det en bra helhet tror ni? Ska komplettera med en bild på kidsen också.

Alla ramarna kommer Desenio, bra med storlekar och mått. Även postrarna   kommer från Desenio, den med blått är från en tidigare beställning och den rosa parfymflaskan som det står Paris på är ny, passande eftersom vi var i Paris nyligen 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.