Liw Olausson

KÖPENHAMN

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
KÖPENHAMN
 
Ja, i helgen var vi en tur till Köpenhamn med mina svärisar. Mycket mysigt förslag!
Målet var först och främst Tivoli, deras julskyltning (heter det så?) är helt underbar. Trots 10 grader plus så har de verkligen lyckats med att skapa vinter och julkänsla. De har inte sparat på något, låtsassnö, belysning och dekorationer i massor. Vi stannade långt efter att mörkret fallit och trängdes 😉 Barnen åkte karueseller och Elise hade faktiskt premiär i en karusell och det verkar vara hennes melodi. Jag däremot var fortfarande snurrig sedan julfesten och behövde inte någon mer karusell 🙂
 
Efter julmyset så åt vi middag på hotellet och kidsen somnade gott, i varsin dubbelsäng… På kvällen kände jag av det ena ögat och mitt i natten var det ett fakttum, jag har fått ögoninflammation. Igår började det andra och idag ser ju ut som något som ska på Halloweenfest. Hemskt. Var en runda till jobb men åkte hem igen. 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.