Liw Olausson

Bara granen som fattas nu

 
 
 
Nu är det bara granen som fattas <3
 
Jag hade en tanke om endast vitt julpynt i år. Disneygran meets Instagram ni vet 😉
Men att hitta vita fina julgranskulor var inte helt lätt, om man inte vill betala 100 kr per kula vill säga.. 
 
Så nu har jag tänkt om, jag köpte några fina halvdyra kulor på Mio och så får jag börja samla på mig lite varje år istället. Kanske fynda någon då och då efter julhelgerna också, istället för att köra olika färger varje år och jaga nya inför varje jul. Fällen som de ligger på köpte jag också på Mio, passar både fint under granen och som rekvisita vid babyfotograferingar. Känns lite ”Norrland” över den tycker jag 😉
 
Update på status här hemma är inte så rolig. Marcus fick sig en ”dusch” av Elise inatt men ingen annan av oss har insjuknat. Kl 4 hände detta och han gick direkt in i duschen och vi fick byta alla sängkläder. Eftersom alla sov i samma säng blev det lite kaotiskt och Marcus missade att kolla vad klockan var och var på väg ut till jobb kl 4 inatt. hahaha.. Jag och Elise sov vidare men morgonpigga Colin kunde inte vara mer nöjd över att få gå upp så tidigt. De sover båda gott nu men det har varit en jobbig dag idag, det måste jag erkänna.
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. sandralinneas

    Jag har varit på jakt efter vita kulor i flera år utan att hitta några till rimligt pris i tillräcklig mängd. Men så var jag in på Rusta idag och hittade en 26-pack kulor med hälften silver och hälften vita (blanka) till 75% nedsatt pris – de kostade bara 25 spänn. Som taget, trots att jag inte ville ha de silvriga egentligen!

  2. Eleni

    Åh nej, men krya på! Håller med dig om att det är Så fint med vitt. Såg jättefina vita saker till granen på Clas Ohlsson för en billig peng. Ett tips om du letar något mer för i år 🙂