OM KROPPEN & FINA TIPS | Liw Olausson

Liw Olausson

Annons

OM KROPPEN & FINA TIPS

innehåller adlinks
 
 
Igår kom min beställning från Köket.se, jag hade siktat in mig på en hyacintvas och när jag såg den här från House Doctor så var jag såld direkt. Så där krispigt fint blir det tycker jag! Kommer säkert på något bra att använda den till sen när det inte är hyacint-tider. Alla sorters lökväxter borde ju funka?
 
 
Vita hyacinter är mina favoriter och absout snyggast när de är i det här stadiet.
Kanske skulle hällt ut vattnet?
 
 
 
 
Fick smaka den här vaniljsirapen hos en vän och den är såå god. Var tvungen att köpa en egen. Jag smaksätter kaffet med den här, det behövs inte alls mycket för att få en god smak. Jag har i kaffe som vanligt en en lite skvätt av den här.. inte alltid, men när det ska vara lite extra gott eller när man har gäster så kan det vara kul att ta fram den. Man kan kanske ha den i desserter eller på pannkakorna också?
 
 
Nu sitter jag här och jobbar, fast jag är “sjuk”. Jag är egentligen inte sjuk tycker jag men jag kan inte göra mitt vanliga jobb just nu. Eller jag kan, men det gör väldigt ont. Det är ganska konsigt, för jag har haft det ett tag och sökte då till läkare. Jag var ju ute efter en “quick-fix”, en kortisonspruta eller liknande, men det fick jag inte. Fick rådet att vara hemma och vila, men det gjorde jag ju inte… nästa anhalt var hos arbetsterapeut där jag nu går. Jag äter antiinflammatoriskt och “tränar”, i vatten. Alltså jag känner mig som en tant, det är sant… 
 
Det konstiga är alltså, att nu när jag accepterat att det gör ont och jag måste vila. Så gör det ännu ondare. Precis som om jag tillåter det att göra ont. Jag vill verkligen inte bli någon som konstant har ont så jag gör allt för att bli bra nu. Jag hoppas att de här pillerna (som jag ska ta en kur nu och en efter en veckas uppehåll) min träning i vatten ska göra mig bättre. Målet är att kunna träna på riktigt. Jobba kommer jag att göra igen nästa vecka, jag är livrädd för att hamna i en ond cirkel med sjukskrivningar. 
 
Ni vet ju att jag har gjort halvhjärtade försök till träning, eller det har varit riktiga försök, men det går inte… jag har inte riktigt förstått vad som var fel men min kropp är alldeles för svag för att klara det tempot som jag har tränat förut innan jag fick barn. Tar tid att acceptera det, haha…
 
Så, tantgympa i vatten! Börja jobba igen och sen träna på allvar! Jag blir ju inte yngre tydligen 😉
 
 
Vaniljsirapen beställde jag här.
 
 
Jag har dessutom en exklusiv rabattkod till er som ger 10% på hela beställningen!
 
Kod: FINALYAN
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Eve

    Detta har jag missat. Har du fått en inflammation? Hur kommer det sig? Eller rättare sagt varför? Du måste verkligen vila och ta hand om dig. Sköt om dig.

  2. Anonym

    Bara du lyssnar på kroppen och vilar om det är vad som krävs, så det inte böir ännu värre, då kanske du måste vara sjukskriven mkt längre tänkte jag. All är sjukskrivna ibland, nångång. Du kommer tillbaka, bar kroppen får läka. Inflammationer tar ju lååång tid tyvärr. Krya!

Annons
stats