Liw Olausson

Elefantbebisar

 
Idag tänkte jag håva in like likes haha. Ser ni? Jag har planterat om elefanöronen! Precis som hag skrev om innan helgen…  duktig va? Trots sjukdom här och där. Jag tog bilden igår tror jag och den ser redan piggare ut idag. Önskar att den blir tätare nu och lite finare, jag ger inte upp!
 
 
 
Även den i amplen har fått ny jord och även den är liiite piggare idag. Ni ser kanske att jag är barnsligt förtjust i serien ”Design with light” från Holmegaard. Tröttnar aldrig! De är sååå fina och man ser inte dem i varje Insta-hem heller.
 
 
Och kolla! Jag har tagit två sticklingar! Har jag gjort rätt? Det ska väl komma lite rötter här i vattnet innan jag planterar dem i jord? Åhh så bebisar, jag känner mig som en mamma på nytt haha.. 
 
Nu skulle jag ju håva in lite likes tänkte jag så jag kryddar det här inlägget men att jag har tränat ett sånt killer-pass idag… sitter här och skakar nu, bokstavligt talat.
 
Så, klicka på hjärtat nu 🙂 Ge mig lite nätkärlek ♥
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.