Liw Olausson

Att åka snowracer

 
ÄNTLIGEN!
 
Äntligen fick vi tillräckligt med snö för att få inviga den efterlängtade snowracern (på rea nu, såklart!), sist det kom snö så var de så sjuka att vara ute och leka fanns inte på karten. Men idag, då var det äntligen dag.
 
Jag hämtade dem båda från förskolan med sbowracern och om ni undrar varför Elise är så himla glad och Colin inte, så är det tydligen inte så kul att sitta där bak… det fick jag veta heeela vägen hem 😉
 
Vi började med att Elise satt där bak men efter en stund så hör jag henne skrika, då ligger hon nästan 10 meter bak i snön, haha… kände mig inte som världens bästa mamma då precis.. men lite kul var det 😉
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofia

    HAHAHA jag dör nu 🙈😂😂😂 så klockrent du skriver om det.. "Så är det tydligen inte så kul att sitta bak" 😂😂 kan nästan höra gnällandet och den sura besvikna stämman 🙈 Älskade barn alltså, vad de bara är bäst !! 😍

  2. Sofia

    HAHAHA jag dör nu 🙈😂😂😂 så klockrent du skriver om det.. "Så är det tydligen inte så kul att sitta bak" 😂😂 kan nästan höra gnällandet och den sura besvikna stämman 🙈 Älskade barn alltså, vad de bara är bäst !! 😍