Liw Olausson

Fullt upp

 
 
 
Idag har jag en sån fullspäckad dag, och såklart har jag haft en orolig liten tös i sängen inatt vilket har resulterat i lite sömn för mig.. men vad löser inte en liten kaffe och en god lunch? Man ska tänka positivt 🙂
 
Idag har jag mina nya brallor från Only, sitter som en smäck! Älskar dem!
Mina nya sandaler från H&m har också kommit, men det är inte precis väder för att gå utomhus med dem idag.. haha. 
 
Har precis varit på kidsen förskola och pratat om karies och baktus vilket var riktigt roligt, nu är jag bara hemma en runda innan det är dags för ett par möten innan jag ska jobba. Puhh, ja ni hör ju.
Helt klart värd en sallad från Holy Greens idag, eller hur?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Hej har också en m3 som jag haft ett bra tag nu som jag verkligen älskar liten nätt och tar otroliga bilder och wifin är ju perfekt. Har en adapter till den och fått låna mammas 50 mm 1,4 men jag tycker att det tar enorm tid innan den fokuserar rätt och åker in och ut, är det så för dig med? Använder du en speciell inställning eller kan du ha den påolika? Ha en bra kväll 🙂