Liw Olausson

Marmor och guld

Innehåller affiliatelänkar
 
 
Bordet kom faktiskt ganska snabbt, igår!
Supertungt dock, äka marmor ju.
 
Jag är supernöjd med det och mattan kom liksom till sin rätt tillsammans med bordet.
Ni hittar bordet här. Det fanns även med svart underrede. 
 
 
Det guldiga underredet är matt, eller borstat kanske det heter. I alla fall så är det helt perfekt färg, det hade blivit för mycket om det var högblankt tycker jag.
 
 
Som ni kanske ser så ha flyttat soffan, den står nu på andra sidan rummet. Jag ska visa er helheten sen när allt är fixat, det är inte snyggt med borrhål som syns och sladdar som hänger. Vi ska även komplettera med en fotölj, eller en ny soffa med tillhörande fotölj, men lutar åt det förstnämnda, billigast haha.
 
 
 
Det behövs fortfarande nya kuddfodral, det har jag sagt ett bra tag nu… tror på lite ljusa pasteller kanske?
 
 
 
 Bordet finns alltså här, om ni loggar in och kikar under era erbjudanden så kan det finnas koder som även gäller på möbler. Jag hittade ingen offentlig kod idag att dela med mig av, tyvärr. Men återkommer om jag gör det 😉
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.