Liw Olausson

LIMELIGHT TULPAN

 
Jag älskar vaser! Jag vet att jag redan har för många för vårt hem, men jag kan inte låta bli dem. Den här tulpanvasen har jag sett flera gånger men när jag såg den hos ArtGlassVista till ett mycket bättre pris så fanns det ingen återvändo 😉 Såklart med fri frakt! La faktiskt ner lite mer i korgen, ska visa er framöver.. 
 
 
Tyvärr är det ju inte tulpantider än så några liljor fick vikariera i väntan på de krispiga tulpanerna. Ser ni det framför er? 🙂
 
 
Så enkel och så snygg i sin design, ni kan kanske skymta att botten är typ räfflad, kul och enkel detalj som gör det lilla extra. Superglad för min nya vas! Tror dock att det är dags att rensa i vas-skåpet snart..
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.