Liw Olausson

LÖRDAG

 
Igår var det simskola, ja vi har fortsatt det med Colin efter sommarens framsteg. Dock är en gång i veckan inte lika effektivt som varje dag som det var i somras. Han kämpar på och igår gick det bra 🙂 Vi har gett honom en ”morot” för det och det är inget mindre än en helg på Lalandia. Om en månad åker vi, tillsammans med Ekdahlarna 🙂
 
Eftersom vi inte har fått vår bil än, förhoppningsvis kommer den i veckan, så fick farmor köra oss!
Vi märker hur beroende vi är av bil nu, allt blir svårare men vi har tur som kan låna bil eller få skjuts vi behov 🙂
 
 
Efter simskolan så tyckte jag att ett besök på IKEAs restaurang var en god idé, det var det fler som tyckte… en lördag 😉 Men restaurangen är stor så det gick bra nä vi väll fått vår mat. Helt sjukt att det kostar 19 kr för middag till kidsen. 
 
 
Efter IKEA och lunch tog vi en tur på Väla och glass var utlovat, så det fick bli yogiboost. Frusen yoghurt med massa annat sött i som godis och strössel… man blir lite lurad av den nyttigare varianten av glass men toppar den med allt annat möjligt socker, haha.
 
 
Elise shoppade lite på Zara, visar en senare 🙂 Hon var nöjd över sin fina lilla påse som var lagom till henne.
 
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.