Liw Olausson

KAMPANJSHOPPING

 
Gokväll!
 
På fredag fyller vår lilla prinsessa 3 år och såklart ska vi ha kalas som ni vet. Jag tänkte ge mig på att göra en liten tårta till henne i en hjärtform, när jag letade efter en form så såg jag att Kökets favoriter hade kampanj på Margretheskålar, 25% på alla. Så jag slog till på två rosa för 249 kr, jag har bara vita sedan tidigare och dessa är superbra! Håller kvaliteten och är står stadigt när man arbetar i dem.
Jag är ju egentligen inte så bra på att baka men jag ger mig inte.. blir kanske bättre med nya skålar 😉
 
 
När jag ändå höll på så blev det lite mer till kalaset.
 
 
Tjusiga guldiga ljus till tårtan som jag förhoppningsvis lyckas med.
 
 
Hjärtformen som också var på kampanj! ♥
 
 
Så himla fin rosa färg på skålarna, passar fint i det vita köket nu 🙂
 
 
 
Inlägget innehåller affiliatelänkar
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.