Liw Olausson

BÄSTA “BUSEN”!

 
Ni vet ju att jag är och har alltid varit ett stort fan av brun-utan-sol produkter, och marknade har verkligen exploderat de senaste åren när det kommer till just brun-utan-sol. Jag tycker att det är jättebra, vilket betyder att allt fler blir medvetna om hur skadliga solens strålar och solarie faktiskt är.
 
För mer än 10 år sedan när jag började prova olika “bus” så fanns det inte mycket att välja på och man blev orange av de flesta. Det var svårt att få det jämt och dem luktade oftast väldigt mycket. En riktig spraytan är ju egentligen det bästa, men det blir ganska så kostsamt om man ska hålla på med det flera gånger i veckan. Jag gör det vid speciella tillfällen, t ex inför en utlandsresa. 
 
Just nu är min favoritprodukt den här, “Cocoa brown”, jag vet att den ofta förekommer i goodebags till bloggare ller press-utskick, tyvärr är inte det här det 😉 Det är min kära mamma som fyllde på lagret till mig när hon var på Gekås, dem kostade 80 kr/styck där. Om ni inte har testat den här moussen som det är, så gör det! Det blir en såå fin färg och jämnare har jag nog aldrig fått, den torkar snabbt så handsken man kan köpa till är att rekommendera eller en annan likanade. Annars blir man helt brun i handflatorna och det är svårt att tvätta bort. 
 
Det står att det räcker med 1 timmes torktid, men jag sover med den då det faktiskt inte räcker med en timme. Helst minst 8 timmar, precis som med en spraytan. Den luktar inte mycket och håller ca 5-6 dagar på mig. Det beror såklart på hur ofta man duschar och om man peelar kroppen innan eller inte.
 
Finns att köpa på bl.a. Ica Maxi, Apotea eller på Gekås då 😉
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. frida

  Åh tack för tips!!
  Ska göra min första Spraytan på lördag. Ska bli Såå gött, men skulle ljuga om jag sa att jag inte var lite nervös haha.
  Hur funkar det förresten om du gör Spraytan innan utlandsresa? Alltså sen om du solar "på riktigt" smörjer med solkräm, badar i hav/pool. Blir det inte fläckigt då?!
  Stor kram
  Och tack för en superbra blogg!!

  1. LIW OLAUSSON

   Nej, det blir inte fläckigt, men försvinner snabbare om man badar mkt. Speciellt i saltvatten då det peelar huden, men köp med en vanlig brun utan sol, typ dove som återfuktar, så håller det längre. Går jättebra att smörja med solkräm och sola ändå 🙂
   trevlig resa!!

stats