Liw Olausson

FÖRVARING TILL FILTAR

 
Jag har letat efter en korg att ha filtar och liknande i ett tag, jag har hittat massor av fina men alldeles för dyra faktiskt. Vissa saker kan jag betala mer för och andra inte. En korg är en sak som jag vill fynda! Och det kan ni tro att jag gjorde, på Ica Maxi haha. Fyndar en del där nu för tiden 😉
Typ 200 pix gav jag.
 
 
Tycker att den hade en lagom storlek och perfekt färg för att smälta in. Ville ha en i trä för att mjuka upp mot det hårda marmorbordet. Det enda jag stör mig på i den här bilden nu är trälisten..
 
 
 
Morgonkaffet fick drickas inomhus då det regnar idag 🙁
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats