Liw Olausson

PÅ VÅR FRAMSIDA

 
Åh viken dag det blev idag, säkert 25 grader i vår trädgård idag. Jag började dagen med att fixa håret hos “min” frisör, Jennie. Färgade utväxten, la i en toning och bytte ut hårförtjockningen. Mitt hår börjar nu att återhämta sig, vilket känns bra. Efter det så började vi att röja lite i trädgården och jag hade fyndat några pallkragar på Ica Maxi till halva priset. I dem planterade jag om mina kryddor och fixade lite. Den ena har vi haft ett tag där det står en bönplanta, en tomatplanta och några jordgubbsplantor. Jag tog dessutom tag i att plantera om i krukorna som också är på framsidan där dessa står, så nu har vi levande blommor som välkomnar när man kommer hem 🙂
 
Jag har en till pallkrage som ja har tänkt att ha i trädgården och plantera om våra smultron i som inte verkar ta sig, dem blir nämligen utsatta för både fotbollar och fötter varje dag, haha.
 
 
 
 
 
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Önskar verkligen att jag hade ett hus så man kunde plantera en massa gott och spendera massa tid på att sköta om trädgården. Plocka ogräs är ju så avkopplande! 🙂

stats