Liw Olausson

MALLIS I MAJ

 
Vi har funderat fram och tillbaka på om vi ska resa på en solsemster innan bebisen kommer, men igår slog vi äntligen till. Vad som har stoppat oss är när vi ska resa. Egentligen borde vi ha rest nu, men vi var lite sena på dessa tankar och jag har inte mått på topp heller, att få ledigt med kort varsel på båda våra arbeten är dessutom svårt.
Att åka på tidig sommarsäsong är också ett alternativ men varför vi har tvekat är ju att vädret kan vara osäkert och vi kan inte åka hur sent som helst på tanke på att jag är gravid och inte får flyga sent i graviditeten. Jag vill ju dessutom orka med ett semesterna och njuta. Sita månaderna är ju lite slitsamma. 
 
Men igår slog vi alltså till, i månadsskiften april-maj åker vi till Mallorca. Vi har aldrig varit på Mallis tidigare, flygtiden är perfekt (3 timmar) och vi håller tummarna för att vädret är på vår sida. 22 grader så är vi nöjda!
Det här är mycket för barnens skull, äntligen ska dem få träffa Lolo och Bernie, och såklart känns det kul att kunna göra det här innan bebisen kommer i sommar.
 
 
Vi ska åka till Cala Bona som ligger på östkusten av Mallis, det verkar vara ett lugnt ställe med mycket hotell för barnfamiljer. Vi valde all inclusive och ett större rum med stor terass mot poolen. Förhoppningsvis kan vi njuta av några kvällar på terassen när barnen somnat.
 
 
Jag tycker att hotellet ser mycket fint ut, läst recensioner där de allra flesta är nöjda, både med mat och hela hotellet. Vi ser sååå fram emot det här!
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Marie

  Mallis är toppen! Så vackert, kanonstränder, barnvänligt, fräscht. Och kort flygtid! Vi var där i slutet på maj och då var vädret strålande sol och närmare 30 grader varmt, dock var inte vattnet särskilt varmt än. Nu åker vi i slutet på augusti så nu kommer vattnet vara varmt också. Hoppas vädret inte är för ostadigt när ni åker. Vi var i Alcudia (toppen) nu blir det Cala Bona för oss med 🙂

  1. finalyan

   Ja, barnen badar ändå inte i havet så hoppas att solen visar sig mycket och värmer upp barnpoolen iaf 🙂 Ska bli skönt att komma iväg och bara vara innan bebis kommer också.

 2. Marie

  Mallis är toppen! Så vackert, kanonstränder, barnvänligt, fräscht. Och kort flygtid! Vi var där i slutet på maj och då var vädret strålande sol och närmare 30 grader varmt, dock var inte vattnet särskilt varmt än. Nu åker vi i slutet på augusti så nu kommer vattnet vara varmt också. Hoppas vädret inte är för ostadigt när ni åker. Vi var i Alcudia (toppen) nu blir det Cala Bona för oss med 🙂