Liw Olausson

SOMMARHATT

 

Heeej!

Åter i arbete igen, men jag räknar dagarna ska ni veta 😉 Börjar att bli tungt.

 

Häromdagen var jag med Colin på Väla och vi skulle shoppa sommarkläder. Jag kan ju säga att det är lättare att shoppa med Elise som tycker om det, haha. Det blev inte mycket men vi provade en del så jag vet vad som funkar, det blir att klicka hem istället i lugn och ro när inte leksaksaffären lockar på samma sätt.

 

Fynden blev inte helt oväntat från H&M, fler shorts och tishor behövs dock. Hatten fick jag köpslå om, han vill helst ha keps men en hatt är så himla bra att ha i solen, den skyddar ju öron och nacke mycket bättre. Jag blev i alla fall nöjd med de få plaggen, en vit piké till detta så är han ju en riktigt stilig liten kille! ♥

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.