Liw Olausson

VECKA 28

 

Hej från mig och fotbollen! Ser verkligen ut som att jag har en fotboll under tröjan, så rund mage!

HÄR kan ni se hur jag såg ut med Elise i vecka 28, lite annorlunda, framför allt så ser jag så ung ut, haha. Och fräknig! Jag väger helt klart mer nu men jag är också äldre och jag tycker egentligen inte att det spelar någon roll, min kropp har klarat den här graviditeten bättre än mina två första, något jag verklige inte hade väntat mig. Jag tror det beror lite på att jag har mer att ta av helt enkelt, och att jag var starkare i kroppen när jag blev gravid.

 

I helgen kom foglossningen igång rejält, det skär i bäckenet och jag är väldigt segstartad. Sammandragningar när jag rör mig för fort och på kvällarna. Men så här mådde jag redan innan vecka 18 med Elise så jag ska ju inte klaga.

Nu är bebisen ca 35 cm lång, och väger lite över 1 kilo.

 

 

Koftan är ny, jag köpte den i helgen på Lager 157, var egentligen ute efter en jacka men det var inte lätt. Den här är såå gosig och kommer nog att bli en favorit på sommarkvällarna, tar nog med den till BB också… perfekt efter förlossningen att gosa in sig i! Kostade bara 200 kr, HÄR hittar du den.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.