Liw Olausson

ENKELT SMINK

 

Godmorgon!

Idag är det sista hela dagen här, för imorgon kväll går flyget hem. Solen skiner ordentligt och vi ska strax placera oss vid poolen. Livet är så enkelt på semester, det är nog det härligaste med att vara iväg, Enkelheten.

Jag sminkar mig knapp heller, ingenting på dagarna och på kvällen fyller jag i ögonbrynen och ibland lite mascara. Även om jag inte solar så får jag färg i ansiktet, eller fräknar mest. Men det räcker för att känna sig fräsch tycker jag. Så är det iofs också hemma på semestern, nu när jag är gravid är jag ju dessutom fylligare i ansiktet så det hjälper ju till att dölja lite ålderstecken också haha. Annat blir det väl i höst, 3 barn och knappt någon sömn, skolstart och mindre soltimmar… haha, jaja.

 

Här nere tog jag med mig två nyheter jag har fått hemskickat från Ardell/Addbeauty, ni vet dem som gör dem bästa lösögonfransarna? En vattenfast mascara och en ögonbrynspenna, eller pensel kanske man kan säga. Jag gillar båda jättemycket och mycket enkla att applicera. Ögonbrynspenseln kletar inte som mina pennor bruka göra och ger liksom fjädereffekt eller vad man ska säga.. mjuka drag typ. Klarar mig med dessa två nu på semestern, himla skönt!

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.