Liw Olausson

BÄRA NÄRA


 

Idag blev det lunch på IKEA, inte alls planerat så utan vi hade en lekplats-tur i tankarna med picknick och hela köret. Istället för lekplats blev det bilköp och därav lunchen lite försent.

Vi köpte ju en extra bil innan sommaren som vi sålde för någon vecka sedan, vi insåg helt enkelt att vår stora bil inte var tillräckligt stor, kombin alltså. Så idag köpte vi en 7-sits som jag ska köra så får Marcus köra kombin. Det blev en XC90, dock begagnad men vi får plats med alla tre barnen på rad i baksätet nu 🙂

 

Som ni ser hänger Aaron i bärselen, jag fick ju hem den från Jollyroom under graviditeten och nu jag haft chans att utvärdera den. And I love it! När man väl förstått sig på den vill säga 😉 Lite invecklad men mycket bekväm och Aaron älskar den, han slappnar av direkt och jag har händerna fria. Jag hade en Baby Björn till Colin och Elise men blev aldrig riktigt vän med den. Det känns som om han sitter mycket bättre i den dessutom.

 

Modellen heter Ergobaby Omni 360, funkar från spädbarn till 20 kilo!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.