Liw Olausson

BRITTSOMMAR


 

Wow, vilken dag! 21 grader och typ sommarkänsla! Efter skolan träffade vi lite vänner och sprang av oss (kidsen) i skogen, sjukt hur mycket energi dem kan ha i sina små kroppar. Aaron vaccinerades idag och har varit lite trött efter det men verkar ändå må bra. Närhet löser det mesta.

 

Han vägde 7,3 kilo och 64,5 cm lång nu, han följer sin kurva fint 🙂

 

Som sagt var det riktigt fint väder idag och en tunn kofta räckte gott och väl på eftermiddagen.

Den här långa tunnstickade är en ny favorit och den kommer från AjLajk, som ni förstår kom det ett paket häromveckan 😉 Som ni vet gillar jag stilen med leggings och en mysig tröja, speciellt under den här årstiden…. så skönt och mysigt!

 

 Ni hittar koftan HÄR. Jag har graphite och storlek S/M.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.