Liw Olausson

H&M TOTI


 

Köpte en sån himla fin outfit till Elise, kattkjolen är ju bara så himla söt och den fluffiga tröjan hade jag själv inte tackat nej till…. bootsen, inte alls praktiska, men kul att matcha mamma ju 🙂

 

Idag skulle vara sista någorlunda varma dagen sa ”dem”, så vi passade på att ta lite höstfoton utan tjocka jackor. Mutade barnen en del och klädde på dem… ska kolla igenom bilderna, hoppas på några bra. Inte lika lätt att fota tre barn som ett… haha. Men vill inte tappa att ta bilder på alla, det är så himla kul att ha. Hade massor på Colin och Elise tillsammans när dem var små men det har blivit färre ju äldre dem blir. Men idag så! 😉

 Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.