ALLA – Liw Olausson

Liw Olausson

ALLA<3-DAG TIPS!


 

Tips inför alla hjärtans dag!

 

Jag älskar mina sockar och likaså Aaron, eller jag älskar att använda på honom. Jag har skaffat fram lite extra rabatt till er om ni vill köpa till någon ni tycker om till t ex alla hjärtans dag. Uppskattas säkert! Dem kommer i en fin låda och babysockarna kom jag på nu, att dem kan man skriva eller dekorera med anti-halk själv. Hade glömt bort det 😉

Detta är inga vanliga sockar, det är riktigt bra kvalitet!

 

Ni hittar dem HÄR och koden: finalyan15 ger 15% på hela köpet!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
finalyan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mari

    Så fina sockor :). Kan du inte skriva ett inlägg och berätta lite om hur det var att gå från 2 barn till 3. Förstår ju att det är mest bara härligt men kanske något varit lite mindre skoj. Rullar allt på eller är det mer kaos. Ja hur är det som, enligt dig. Här är jag väääääldigt sugen på en trea och funderar mycket över sånt 🙈
    Ha det bra!