Liw Olausson

LITEN VILL STÅ


 

Nybäddat och fint i Aarons säng, byter sängkläder oftare nu i sjukdomstider hos oss alla. Även kläder byter jag gärna på barnen efter skola eller utflykt, Vår tvättmaskin går varje dag, minst en gång om dagen.

Det här nya med fåglar är så himla fint, kommer från Elodie Details om ni kanske minns? En nyhet för våren. Både ros och blått i det men se så fint det passade till spjälskyddet och sängen och känns väldigt mycket ”Aaron”, alltså inte tjejigt.. men vissa av er blir triggade när jag skriver så 😉

  

Aaron är för övrigt helt galen nu, han ställer sig upp mot allt han hittar. Jag är helt slut för jag måste jaga honom hela tiden, heeelt orädd och en fara för sig själv. Han orkar ju inte bära upp sig på sina små ben än, men envisheten har han väl ärvt av sin mamma 😉

 


 

Han är på den här pallen hela tiden, ugnen, vagnen, pysselvagnen, soffbordet, hans matstol… ja, allt han hittar. Sen i sömnen ligger han och ålar omkring, och ja… kollade precis.. Han är i en ny fas!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.