Liw Olausson

ATT SE SYSKON VÄXA

Att se dessa tre växa upp tillsammans är nog det finaste jag kommer att uppleva. Varje dag ser jag hur dem blir tightare i sina relationer tillsammans. Dem stora bråkar mycket just nu, men det grundar sig också i kärlek och olika faser i deras liv som dem går igenom Colin är mellan att vara stor och liten. Elise har fått en starkare och egen vilja och det krockar med hur dem har lekt med varandra tidigare. Men det går över såklart och jag tror att dem bråkar just för att dem är så tighta.

Aaron nästlar sig in hos dem snabbt nu, det blir lite konkurrens mellan dem och uppmärksamheten av Aaron. Han är redan nu olika med dem, mer kärlek och mys med Elise och det är himla roligt att sitta med Colin och leka och bygga Duplo, länge. Så fort han får syn på dem genom dörren eller när dem vaknar, så skiner han upp och börjar ”prata” med dem. Han söker sig till dem under dagen, tar sig upp mot soffan om dem sitter där, om dem går ut står han i fönstret och kikar ut efter dem, och kallar på dem. Jag hoppas att detta är en början på en riktigt fin relation mellan dem alla tre.

Jag ser framför mig hur dem gaddar ihop sig i tonåren mot oss, skyddar varandra och täcker upp. Precis som det ska vara. Jag ser hur Elise kommer bli galen på sina brorsor och dem på henne. Hur dem smyger på henne och hennes kompisar och tvärtom. Skriken och skratten från ovanvåningen sent på kvällen, när vi sitter där nere och tänker tillbaka på tiden nu när dem somnade klockan 19 och vaknade klockan 6. Livet <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.