Liw Olausson

AJA BAJA VITA SOFFAN

 

 

Godmorgon!

 

Här vaknade vi med en febrig lillebror, hoppas bara det inte är öronen igen.. storebror har haft Krupp också, trodde att säsongen var över faktiskt, Aja, han är härdad sen när förskolan börjar kan man ju hoppas.

 

I veckan kom vår nya soffa, liiite stor men den kommer passa bättre i nya huset sen. Den var ju ett reklamationsärende, annars hade vi inte bytt soffa innan en flytt 😉 Beställde lite nya kuddfodral också, dessa gula och djurmönstrade.

 

Är himla nöjd med valet av soffa, inte lika skön men mycket snyggare och känns mer som oss än den förra mörka. Ser fram emot att se hur det bli i huset sen, tänker mig en hy matta men bordet kom ju verkligen till sin rätt nu 🙂

 
  

Har även en ny vas, från By On, älskar den! Haha, skulle inte köpa fler vaser men den här är snygg utan blommor i. Marcus är inte lika impad… haha. Finns HÄR.

 


 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.