Liw Olausson

NY FÖRSKOLA

Idag fick vi platserbjudande till förskolan vi valt till Aaron och Elise. Det känns så långt borta men det är ändå snart, i augusti ska dem skolas in på den nya förskolan. Valet känns riktigt bra, det är en ny förskola som är stor med kapacitet till 6 avdelningar. Just nu kör dem bara två, då dem är i uppstarten. Tycker att det är konstigt att det inte är fler barn just nu egentligen, men eftersom dem bygger så mycket i det området vi ska flytta till så fylls det säkert på med barn efterhand. Vi kikade som sagt på flera olika innan vi valde denna, eller Elise fick faktiskt välja. Vi tittade två gånger på den och jag lyssnade på henne. Vi var även på en ”tillfällig” förskola som jag kallar det, ni vet ett sånt där modulhus, det kändes dock trångt och det faktiskt tillfälligt. Lite barackkänsla, men tydligen ska det var bra och billigt att bygga på det sättet.

Det jag gillar med den förskolan vi valde, ja innan vi börjat… är att allt är nytt och fräscht, gården är inhängnad i två omgångar. Så dem små kan leka ”ifred” från dem stora barnen som kan vara i nästa inhägnad och cykla snabbt och leka med lite mer tempo 🙂 Den känns genomtänkt och jag fick intrycket av att jag som föräldrar kan påverka mycket. Efter tre barn så vet man vad man vill ha 😉 Jag hoppas verkligen att dem kommer att fortsätta sätta Aaron på toaletten för hans behov som vi gör, så han inte förlorar det vi har tränat upp. Men allt beror väl på kapacitet och antal barn antar jag… jag är nog en sån jobbig förälder på förskolan, tycker om mycket men går inte på möten 😉 Har höga krav på förskolan men jag lämnar också det jag älskar mest i hela världen till dem. Är ni också såna jobbiga föräldrar?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.