Liw Olausson

PÅSKEN ÖVER


 

Godmorgon!

 

Har ni haft en bra påsk? Vår har gått lite på halvfart, snoriga barn och gnälliga nätter. Samtidigt vill dem vara ute när dem är lediga och fint väder. Vi har ändå tagit det lugnt samtidigt som vi fått tid tillsammans och fått gjort sånt som man skjuter på annars. Fixat trädgården och rensat. Men såklart har vi ätit alldeles för mycket godis, god mat och letat ägg från påskharen. Jag tycker om rutiner så jag ser fram emot vardagen igen, även om det varit skönt att ha Marcus hemma i nästan en hel vecka. Colin är ledig imorgon  också men han får hänga med träningen tänkte jag.

Gillar ni också vardagen och rutiner?

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.