Liw Olausson

KÖPA BADKAR

I samarbete med Badshop

 

I vårt nya hus så har vi faktiskt valt bort badkaret på ovanvåningen. Eller det var ett tillval och onödigt dyrt faktiskt, badkaret var dessutom inte så snyggt. Så vi tänker köpa ett badkar själva och sätta in. Dem snyggaste badkaren är ju dem som går hela vägen ner till golvet, men det känns så himla opraktiskt. Är det inte svårt att hålla rent? Ett på tassar ser ju enklare ut men jag hittar inte många som jag gillar, eller passar in hos oss. Ni som har liknande badkar som på bilderna, hur tycker ni att det går att hålla rent? Det fyrkantiga  ser ju ut att vara störst, kanske bäst med tre kids, haha. Men sen tar det ju en evighet att fylla tänker jag. Kom gärna med tips på hur vi ska tänka, vi har plats till ett normalstort badkar, så ingen jacuzzi! 😉


 

Jag har hittade mina favoriter på Badshop, där finns det massor av stilren badrumsinredning. Fanns ju hur många badkar som helst där, och i alla prisklasser. Så svårt att välja alltså, så behöver lite tips! Funderar också på om det är bättre att vänta tills vi får tillgång till huset eller försöka få in det i samband med att dem installerar allt i badrummet. Eller innan dem målar, för att minimera skadorna när man bär upp det.

Vi har valt grått golv och vita stora plattor på väggarna, handfatsmöbeln eller vad det heter, är vit med rostfritt handtag… om jag minns rätt. Så enkel och stilrent helt enkelt. Så det passar alla.

 
 
 
 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elin Thor

    Vårt badkar går ner till golvet. Man behöver ju inte städa under så ofta? Vi gör de när vi ändå ska rensa rören.. Då lyfter Anders ut badkaret bara. Nu gör ju inte ja ett skit men tror Anders tycker de e ganska lätt 😂

  2. Jenny

    Vi har ett som liknar de till höger. Väldigt nöjd! Inte så tungt så går flytta lite för att komma intill. Rekommenderar er att ta med mått i beräkning så ni kan sätta golvbrunnen rätt under. Risk att det forsar vatten annars! Vi har fyra barn och perfekt med både dusch och badkar i huset när alla ska bada! Dessutom så kan de ju sitta och leka k badkaret när man städar osv utan att smita!

  3. Jenny Belo Da Silva

    Vi har ett som liknar de till höger. Väldigt nöjd! Inte så tungt så går flytta lite för att komma intill. Rekommenderar er att ta med mått i beräkning så ni kan sätta golvbrunnen rätt under. Risk att det forsar vatten annars! Vi har fyra barn och perfekt med både dusch och badkar i huset när alla ska bada! Dessutom så kan de ju sitta och leka k badkaret när man städar osv utan att smita!