Liw Olausson

ADIDAS-FYND

Innehåller adlinks

 

 

Elise kände sig utanför här i familje, hon ville också ha Adidasskor. Lite Adidas-feber här…

Såklart valde hon dem rosa och jag tycker att det var ett bra val 😉 Fyndade dem HÄR.

 

 

Aaron har också fått uppdatering, fyndad ett par Superstar till honom. Till hösten tänker jag, eller våren. Dem är lite stora nu men någongång passar dem ju 🙂 Alltså dem är ju bara för söta. Bra pris, finns HÄR.

Tröjorna köpte jag från USA, via Instagram. Enkelt och snyggt i sommar, ett par tights så är han klar. Svalt, skönt och snyggt! Sen när han kan gå, ett par mjuka jeans, skorna och en tischa, Coola babyn!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.