Liw Olausson

SCRUBBA, BUSA, SMÖRJA – REPEAT


 

Alltså vädret senaste dagarna. Wow.

Alla klänningar kommer äntligen till användning men det går också åt massor av solkräm och således dusch och brun utan sol, haha. Jag smörjer mig med ”bus” 1 gång i veckan på hela kroppen och bättrar på lite ibland där det slits bort snabbast. En gång i veckan kör jag också en ordentlig peeling, en grövre, rättare sagt den HÄR. Då får jag en riktigt peelad och fin hy som suger åt sig fukt och brun utan sol bra. Som sagt ”busar” jag direkt efter och sedan har jag min nya favorit… alltså, den är så fluffig och ser nästan ätbar ut. Doftar gott gör den också. Att den heter Sufflé gör det ju inte sämre, haha. den HÄR, älskar den verkligen och mina ben tackar mig 🙂

Alla produkter är veganska och innehåller inget av det som är på min varningslista från läkaren. Känns mkt bra!

 
 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.