Liw Olausson

NYA SKÅP


 

Det här är vårt badrum på nedervåningen. Här har vi även tvättstuga och dusch, Väldigt dåligt med förvaring när vi köpte det, så vi satte upp två skåp från IKEA på väggen, tycker att det blev väldigt bra även om det tog emot att borra i väggen. Man har ju sjukt mycket grejer i badrummet, speciellt hos en familj med 5 personer. Skåpen kostar 300 kr stycke så det är verkligen ett kap. Fanns även i andra färger. En växt flyttade in också, får se hur länge den lever,.. inget fönster i det här badrummet, tyvärr.

Bänken är inte alltid såhär ren och fin, det ligger oftast ren tvätt som ska vidare till garderoben. Skönt med en yta för sånt också, även om det samlas lite på hög 😉 Förr fyllde vi köksbordet med ren tvätt, haha. I nästa hus vill jag helt klart ha en separat tvättstuga.

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Frida

    Kul att följa er i ert nya hus. 🤩. När du skriver ” i nästa hus” menar du då att detta hus inte är något ni planerar att stanna i länge? Kram