Liw Olausson

NY TAVLA&RABATTKOD


 

Minns ni kanske att jag ville ha en tavla här? Nu har jag det som ni ser 😉 Haha.

Gjorde en beställning från Posterlounge med bland annat den här tavlan. En canvastavla med färger som passar bra in här hos oss. Tar inte för mycket uppmärksamhet men fyller ändå upp utrymmet där på ett behagligt sätt. Beställde som sagt fler tavlor och kan visa upp dem också så fort dem är på plats. Tavlorna levereras färdiga i ramar vilket jag uppskattar, eller som den här som är klar som den är uppspänd på ram. Sortimentet är stort och kul med lite annorlunda motiv som inte ”alla på insta” redan har. Jag har också sånt 😉

 

Har såklart skaffat fram en  kod till er om ni är sugna på en beställning:

LIW15 ger 15% rabatt på ert köp hos Posterlounge!

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.