Liw Olausson

Idéer till verklighet.

Innehåller affiliatelänkar
 
 
 
 
 
Sådärja!
 
Fick en idé när jag låg i soffan sjuk, att det skulle bli sååå mysigt med lite textil där i hörnet. Och visst hade jag rätt! Tycker att det är vårt att se en rättvis bild av det faktiskt. Men det blev en varmare känsla här inne och luftigare på något vis. Tog bort den sista delen av skåpet som var öppen och det bidraog också till ett lugnare intryck. Jag är supernöjd!

Gardinerna är tagna från sovrummet, så nu får jag beställa nu igen 🙂 Är 3:e gången nu men jag älskar dom. Perfekt nyans och fall.
Ja, priset också. Finns på Jotex
 
Stolar från Ellos (bättre pris nu på 2-pack!)
Dynor från Julmarknad
Lampa från Nordiska Rum
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.