Liw Olausson

DIY – Måla vaser.

 
 
Nu tog jag äntligen tag i det lilla DIY-pysslet som jag tänkt så länge på. När jag såg att Anna hade gjort det här med sina vaser så blev jag så himla sugen. Har lite köpstopp på just vaser för det verkar vara en fetish hos mig (?) så på det här sättet så fick jag två nya vaser och lite mindre damm i skåpen 😉 
 
Det är två galsvaser från Mio, ni har säkert sett dom förut här på bloggen. Nu har dom en lite rustikare look och jag älskar den!
 
Hur jag gjorde?
 
Blandade spackel med färg 50/50. La på färg i två omgångar och sen var det klart! Blir inte enklare än så! Hade samma färg som vi har på väggen ”Linen” och ljusgrått spackel, endast för att det var det som jag råkade köpa… Om ni har något som ni är trötta på i skåpen där hemma, testa det här tipset, ni kommer inte ångra er. 
 
 
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.