Liw Olausson

Tradera

Reklam för Tradera
 
 
 
 
Med tre barn så rensar man garderoberna heela tiden. Inte bara inför att det är säsongsbyte men dom växer ju som ogräs och ibland hinner jag knappt med. Jag älskar att köpa nya kläder till barnen och har alltid gjort. Dock har det börjat bli lite svårare nu när dom har utveckalt egna viljor. Ganska så starka sådana, ingen aning var det kommer ifrån 😉 Men det resulterar i att det blir ganska många plagg i garderoberna, det som dom väljer och det som jag väljer. Mycket växer dom ur snabbt utan att det används. Vilken tur att det då finns andra som gärna köper dessa kläderna och jag får pengar till att köpa ännu mer. 
 
Tradera kan man alltså köpa kläder till bättre pris än i butik, jag tycker att det är himla smart för det är hållbart och båda parter blir nöjda. Dock behöver jag själv bli bättre igen på att tänka hållbart med just kläder till barnen. Men jag tänker att jag står för en stor del av den sidan som säljer det vidare. Det måste också betyda något 😉 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.