Liw Olausson

Mario & Yoshi

 
 
 

Åh, så var denna helgen över och jag lämnar en hel sjukvecka bakom mig. Kände mig sämre mot helgen igen och har tagit det lugnt mestadels, för att orka jobba i veckan. Känner av bihålorna som alltid får problem med men hoppas att det är bättre imorgon när jag vaknar. Är verkligen trött på att vara sjuk nu, men himla tur att det inte var Covid-19. 

 
Idag har killarna lekt med det nya Legot vi fick hem, ett expansion set med Yoshi och Marios hus. Inte bara kul att bygga men även att leka med. Så fint att killarna möts i denna lek, Aaron älskar när Colin leker med honom och ofta är det genom leksaker som dessa. Visar att det passar alla åldrar. Aaron kallar Mario för ”Maarion”. Så himla gulligt! 
 
Man måste köpa startsetet för att få Mario och sen kan bygga ut med extra paket 🙂  Julklappstips! HAr sett det till bra pris på bl.a. ICA Maxi.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.